Hjemmelavet salater​

Vi laver hver dag mange lækre fiskesalater, samt meget spændende til Tapas . Vi har også et stort udvalg i spændende kiks og knækbrød til.

VI LAVER HJEMMELAVEt

  • Rejesalat
  • Krabbesalat
  • Krebsehalesalat
  • Tunmousse
  • Sød chili rejesalat
  • Grøn sund rejesalat
  • Torskesalat
  • Skaldyrsalat
  • Skagensalat
  • Laksemousse
  • Ørredmousse
  • Laksetartar
  • Asiatisk krebsehalesalat
  • Hummersalat​

Vi finder jævnligt på nye lækre salater.

I disken finder i også hjemmelavede lakseterriner, tunpatéer, lakse - og spinatroulader samt en masse sæsonvarer.

​Vi har også et stort udvalg af hjemmelavede tærter, indbagt fisk, sovser og supper. Her finder i blandt andet:

  • Hjemmelavet hummersuppe
  • Karry suppe med krebsehaler
  • Muslingesuppe
  • Fiskesuppe / fiskefond

Til tapas eller ostebordret har vi

  • Hjemmelavet krydderurte aioli
  • Hjemmelavet chilliaioli
  • Hjemmelavet oliventapenade
  • Hjemmelavet tomattapenade

  • Store oliven med mandler
  • Sorte oliven med krydderier
  • Hjemmelavet hummus
  • Hjemmelavet peberodscreme m. tyttebær

Vi har også et stort udvalg i spændende speciael oste fra bla.​

  • Skæreoste fra Nørup mejeri
  • Gouda oste fra Holland
  • Blåskimmel oste
  • Frisk parmesan
  • Ged og fåre oste​
  • Franske brieoste
  • Dertil har vi mange spændende syltetøj fra Mackays og kudsk
  • Og til alt dette et stort og spændende udvalg af hvidvine og champagner.

​✭✭✭✭✭​

4,6 ud af 5 Stjerner ud fra 149 anmeldelser på Google og Facebook

Adresse

​Havnens Fiskehus C/V Ahrenkiel 

Nordkajen 1

7100 Vejle

​- Find vej med Google Maps


CVR: 74639216

Kontakt os

☎ Tlf.: 75 82 20 43

✉ E-mail: info@havnensfiskehus.dk

Kontrolrapport

Følg os på Facebook

Se billeder fra vores butik og deltag i vores super gode JA-TAK tilbud.

Find butikken

Åbningstider

Mandag​

08.30 – 17.00​

Tirsdag

08.30 – 17.00​

Onsdag​

08.30 – 17.00​

Torsdag

08.30 – 17.00​

Fredag

08.30 – 18.00

Lørdag

09.00 – 13.00

Søndag

LUKKET

Vi holder sommerferielukket i uge 28, 29 og 30.​