FISKEBUTIK MED FLOTTE TRADITIONER PÅ HAVNEN I VEJLE

Havnens Fiskehus i Vejle er ejet af nu 5. generation af samme familie. Dette gør Havnens Fiskehus til en af de ældste detailforretninger i Vejle, under samme ejerskab. Man kan således roligt sige, at vi fører traditionerne videre i vores fiskebutik, og vi kan ligeledes med stor sindsro sige, at vi har erfaring indenfor branchen. Vi er derfor ikke blot en fiskebutik, vi er eksperter på området, og vi tilbyder vores kunder en høj service, og vi kan give gode råd om snart sagt alt, der har med fisk at gøre. Hvornår er det sæson for hvilke fisk? Hvordan skal fisken tilberedes? Hvilket tilbehør passer?

VI PASSER TIPOLDEMORS FISKEBUTIK

Vi, der passer Havnens Fiskehus i Vejle i dag, er tipoldebørn efter Karen Knudsen. 

Karen startede fiskesalget i sin fiskebutik ved det gamle hospital på Nørretorv, hvor hun solgte sin mands daglige fangst. 

Karen var fra Bredballe, og dette med at sælge fisk, som mændene havde fanget, var almindeligt blandt konerne fra Bredballe dengang. 

Senere åbnedes Havnens Fiskehus på Nordkajen 1, og siden da er vores fiskebutik blevet udviklet ikke så lidt. Vi klarer os naturligvis i dag ikke blot med fisk, vi selv har fanget. 

I vores fiskebutik fører vi et meget bredt udvalg af frisk fisk og skaldyr, bestemt af sæsonen.

​En fiskebutik med meget mere

Faktisk har vores fiskebutik udviklet sig til en hel del mere end det at sælge fisk. Havnens Fiskehus kan i dag tilbyde en lang række lækre specialiteter, for eksempel indenfor vildt, hvor vi fører et bredt udvalg af frisk vildt afhængigt af sæsonen. Men vi har desuden året rundt frosne vildtvarer, fra agerhøns over harer til krondyr. Endvidere kan vi i vores fiskebutik tilbyde ovnklare fiskeretter, et stort udvalg i hjemmerøget fisk, delikatesser fra for eksempel Bornholm og Læsø, oste fra ind- og udland, økologiske varer fra Søbygaard.

Kig forbi Havnens Fiskehus, vi har temmelig sikkert lige den lækre specialitet, du er på udkig efter. Du kan også ringe til vores fiskebutik og bestille lækker fisk på telefon

75 82 20 43.​​​

Find os her​

​Havnens Fiskehus v/ C. Ahrenkiel

Nordkajen 1

7100 Vejle

Kontakt

CVR: 74639216

​Tlf. 75 82 20 43

Åbningstider

​Mandag

Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag

Lørdag

​Helligdage

Særlige

åbningstider

LUKKET

08.30 – 17.00
08.30 – 17.00
08.30 – 17.00
08.30 – 18.00

09.00 – 13.00

​LUKKET

Lukket i ugerne

28, 29 og 30

Skærtorsdag

Langfredag

Grundlovsdag

2. januar

Smiley

✭✭✭✭​

4,6 ud af 5 Stjerner ud fra 149 anmeldelser på Google og Facebook